Opnieuw topmanager weg bij Belgacom

Opnieuw topmanager weg bij Belgacom
Na een carrière van 12 jaar trekt de Executive Vice President consumer Business Unit, Scott Alcott, de Belgacom-deur achter zich dicht. Alcott was sinds 1999 aan de slag bij de Belgische telecomgigant maar trekt nu naar de VS voor een nieuwe uitdaging. Vorig jaar vertrokken ook al een aantal topmensen bij Belgacom. Vooral het al dan niet vertrekken van Concetta Fagard veroorzaakte toen veel tumult.
'Na 12 jaren valt het mij en mijn familie zeer zwaar om de Belgacom Groep en België te verlaten. Wij houden veel van dit land en dit bedrijf. Zowel familiale overwegingen als een nieuwe professionele uitdaging doen ons besluiten om deze stap nu te zetten', stelt Alcott. Hij vertrekt naar een bedrijf dat geen concurrent is van Belgacom. Een officiële aankondiging daarover volgt binnenkort.
 
Belgacom-CEO Didier Bellens dankt Alcott voor zijn 'jarenlange inzet en daadkracht' voor Belgacom. 'Ik heb de voorbije jaren zeer nauw samengewerkt met Scott en kan getuigen van zijn solide knowhow en ervaring in de telecommunicatiesector.' Wie Alcott zal opvolgen, is nog niet beslist.
 
Scott Alcott kwam in 1999 bij de Belgacom Groep als General Manager voor Marketing Integration. In de loop der jaren nam hij verschillende verantwoordelijkheden op, gaande van Head of Fixed Line Division, cio van Fixed Line Services, Chief Strategy Officer, EVP Service Delivery Engine & Wholesale en sinds begin dit jaar EVP Consumer Business Unit.
 
Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees