Man neergestoken op straat in Tervuren

TERVUREN - In Tervuren is dinsdagmiddag een man van 47 op straat neergestoken. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de dader van de steekpartij wordt nog gezocht. Bij die speurtocht zijn een speurhond en een helikopter van de federale politie ingezet, maar voorlopig kon de verdachte nog niet opgepakt worden.

De steekpartij vond rond 12.45 uur plaats in de Oppemstraat. Een getuige zag hoe twee mannen het aan de stok kregen om een onbekende reden en hoe ze slaags raakten. Een van de twee haalde daarop een mes boven en stak zijn tegenstrever neer. Die stuikte op de grond in elkaar terwijl de man met het mes er vandoor ging.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten het slachtoffer in kritieke toestand over naar het ziekenhuis. De man verkeert nog steeds in kritieke toestand en kon nog niet ondervraagd worden.

Het Leuvense parket werd van de feiten verwittigd en stelde een onderzoeksrechter aan. Die ging ter plaatse met een wetsgeneesheer en het gerechtelijk labo van de Leuvense federale gerechtelijke politie. De lokale politie van Tervuren startte intussen een grootscheepse zoektocht naar de dader van de steekpartij.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees