Mode

GETEST. 'Blootvoets' lopen met Nike Free Run+3

Foto: Nike Free 2 - Elisabeth Decabootere

Blootsvoets lopen met schoenen aan, het kan! Zeven jaar geleden lanceerde Nike 'Free', met de Nike Free Run+3 als jongste telg van de familie. Wij zetten een sprintje om het nieuwste model te testen.

De Nike 'Free' combineert maximale vrijheid met het comfort van een schoen. Het innovatieve aspect zit hem in de zool die flexibel meebeweegt met de voet. Deze schoen biedt flexibiliteit én comfort, want de naadloze Nike Free aantrekken kan je vergelijken met het dragen van een sok. Een flashy sokje weliswaar, want het schoeisel is beschikbaar is de meest opvallende kleuren. Omdat we in de ban zijn van fluo, gaan we voor de fluoroze variant.

Conslusie: fashionable & sporty

Na een zoekspel in de stad en een looptestje van 3,5 kilometer kunnen we concluderen dat de loopschoen een droom is voor je voeten. Zand, gras, grind,...(we hebben écht alle ondergronden getest), de schoen kan werkelijk alles aan en in eender welke omstandigheden bleven we verder rennen.

Op een schaal van 1 op 10 scoort de Nike Free Run een dikke 8,5. Ideaal voor wie houdt van een fashionable look aan de voeten en graag gaat joggen. Pluspunt: de schoenen zijn zo flashy dat elke wagen spontaan halt voor je houdt.

De Nike Free Run+3 is nu te koop in de winkel of via www.nikestore.com vanaf 110 euro. Je kan ook je eigen schoen ontwerpen, check de de facebookpagina van Nike Running Belgium.

 

 

   styletoday

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees