Celebs

Prins William verklapt trouwgeheimen

Op 29 april 2011 trouwde prins William met Kate Middleton. De huwelijksceremonie verliep perfect en de tortelduifjes zagen er dolgelukkig uit. Maar de Hertog van Cambridge biechtte onlangs op dat hij diep vanbinnen moe en bang was.

‘Ik heb de nacht voor het huwelijk geen oog dicht gedaan’, zegt prins William in de documentaire ‘Elizabeth: Queen, Wife, Mother’ die op 1 juni uitgezonden wordt in Groot-Brittannië. De reden? Honderden mensen hadden zich geïnstalleerd op The Mall, de weg die leidt van Trafalgar Square naar Buckingham Palace. Prins William sliep de nacht voor de trouwpartij in een kamer die uitgaf op de brede laan. ‘Ze hebben de hele nacht gezongen en gejoeld. Ik was nerveus en heb amper een half uurtje geslapen’, weet William.

Verder onthult de prins ook nog dat hij bijzonder bang was dat er iets zou mislopen tijdens de huwelijksplechtigheid. ‘Mijn broer en ik droegen klassieke schoenen met gouden haakjes aan de hielen. Ik kreeg visioenen dat we tegen elkaar botsten en van de trappen tuimelden’, klinkt het.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees