Seks & Relaties

Vreselijke date? Bekijk het positief

Vreselijke date? Bekijk het positief

Foto: Shutterstock

De zoektocht naar een leuke relatie houdt helaas ook in: onzekerheid, foute mannen en vreselijke dates. Eén advies: bekijk het positief.

1. Droom jezelf op een onbewoond eiland

Denk aan parelwitte stranden, palmbomen, een hangmat en complete rust. Beter dat dan je ergeren aan het feit dat hij al twee uur doorboomt over zijn carrière of zijn onvermogen om met haar mond toe te eten. 

2. Laat je gaan

Nu je toch besloten hebt dat je hem niet meer wil terugzien, hoef je ook geen goede indruk na te laten. Bestel dus frieten en hamburgers naar hartelust en geneer je niet om na je dessert het knopje van je broek open te zetten. 

3. Word tipsy

Drank is de perfecte manier om een saai gesprek van een beetje enthousiasme te voorzien: bestel dus dat extra glas wijn. Wanneer je meneer oersaai plots toch aantrekkelijk vindt, weet je dat je te veel op hebt. 

4. Maak een lijstje

Het enige leuke aan een vreselijke date is dat je nadien een hilarisch verhaal hebt om aan je vriendinnen te vertellen. Maak een lijstje van de dingen die je hen niet wil ontzeggen.

5. Probeer flirttechnieken

Nu je toch je nieuwe jurk hebt aangetrokken, kan je je vreselijke date maar beter tot proefkonijn bombarderen. Probeer eens een manier van flirten die je niet zou durven gebruiken bij mannen die je wel aantrekkelijk vindt (stoute vragen stellen, bijvoorbeeld) en kijk wat het effect is. 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees