Astrid Bryan duikt op in kapsalon in Keerbergen

TREMELO/KEERBERGEN - Kapsalon Kreatos in Keerbergen is voorgoed verleden tijd. De zaak van Thierry Piette heet voortaan Coiffure Pret a couper. De nieuwe naam werd zaterdagavond feestelijk onthuld in The Crew Club in Tremelo. Voor de gelegenheid nodigde Thierry twee superbabes uit: ex- Miss België Ellen Petri en Astrid Bryan.

Voordat Astrid en Ellen hun opwachting maakten in The Crew Club, lieten ze hun kapsel nog even onder handen nemen door Thierry en zijn medewerkers. Na afloop vond Astrid haar nieuwe kapsel supercool. 'De kassa is langs hier,' grapte de kapper.

In het kapsalon wachtte Astrid Bryan trouwen nog een verrassing: de tienjarige Tara Van Eycken is een grote fan van Astrid en had speciaal voor haar een zelfgeschreven nummer gebracht met haar gitaar. Tara was in de wolken dat ze haar grote idool in levenden lijve kon ontmoeten. 'Ik denk wel dat ze mijn liedje mooi vond,' reageerde ze ietwat verlegen.

Toen iedereen er piekfijn uitzag, trok Thierry met zijn medewerkers en zijn twee superbabes naar The Crew Club, waar de genodigden al reikhalzend zaten uit te kijken naar hun komst. Na de onthulling van de nieuwe naam, zorgde DJ Barry nog voor een spetterende afterparty.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio