Seks & Relaties

Acht goede redenen om een huwelijk uit te stellen

Acht goede redenen om een huwelijk uit te stellen

Foto: Shutterstock

Stel: je ontmoet de man van je leven en na enkele jaren vraagt hij je ten huwelijk. De meeste dames zeggen volmondig ja, maar wat als je het niet meteen ziet zitten? Betekent dit dan automatisch het einde van jullie relatie? Absoluut niet! Wij zetten acht verantwoorde redenen op een rij om jullie verloving te rekken.

1. Omdat het altijd leuk is om te zeggen dat je verloofd bent – ook na twee of drie jaar.

2. Omdat je zwanger bent en de trouwpartij absoluut wil uitstellen tot de baby geboren is. Zo kan zoon- of dochterlief deel uitmaken van je grote dag.

3. Omdat je partner het onlangs verknoeid heeft bij je ouders en ze eerst opnieuw een positief beeld van hem moeten krijgen.

4. Omdat je jouw huwelijk tot in de kleinste puntjes zelf wil regelen en dat ettelijke maanden in beslag zal nemen.

5. Omdat je lang haar wil op je trouwdag en je daar nog even voor moet sparen. Nadat je jouw kapper carte blanche gaf, bezorgde hij je immers een kort kopje à la Anne Hathaway in Les Misérables.

6. Omdat je het geld dat je dit jaar terugkrijgt van de belastingen aan een leuk reisje wil spenderen in plaats van aan eten voor trouwgasten die je amper kent.

7. Omdat je het nog steeds niet aan je ouders hebt verteld dat je niet meer samen bent met de man die ze beschouwden als de ideale schoonzoon.

8. Omdat jullie het eenvoudigweg niet eens zijn over het trouwfeest. Hij wil een sobere feestzaal, jij een bombastische balzaal. Hij wil trouwen in de winter, jij in de zomer. Neem voldoende verlovingstijd om belangrijke dingen zoals deze overeen te komen.

 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees