'Familie' zoekt actrice voor nieuwe vaste rol

'Familie' zoekt actrice voor nieuwe vaste rol

Vanaf einde juni wordt er een nieuw gezin geïntroduceerd in de Familie. Roel Vanderstukken en Hilde De Baerdemaeker hebben twee kinderen: een zoon (Arthur Le Boudec) en een dochter. Casting Studio organiseert de auditie voor de rol van de dochter. Foto: gia

Casting Studio, een castingbureau uit Gent, organiseert op dinsdag 5 juni een auditie voor een nieuwe, vaste rol in "Familie". Het gaat om een "grote en vaste" rol in de vtm-serie.

 Vanaf einde juni wordt er een nieuw gezin geïntroduceerd in de vtm-soap. Het gezin bestaat uit de grootvader (een rol van Ludo Hellinx), de vader (Roel Vanderstukken) en de moeder (Hilde De Baerdemaeker). Er zijn ook twee kinderen: een zoon (Arthur Le Boudec) en een dochter. Casting Studio organiseert de auditie voor de rol van de dochter. Het castingbureau zoekt 'een jong, dynamisch talent tussen 17 en 21 jaar'.

De opnames zouden midden juni starten. 'Het gaat dus over een grote en vaste rol in de serie', stelt Casting Studio. De persdienst van vtm bevestigt het nieuws.

'Familie' is de langst lopende reeks op de commerciële zender vtm en haalde in mei 2012 gemiddeld rond de 755.000 kijkers. Concurrent 'Thuis' op Eén haalt gemiddeld rond de 1 miljoen kijkers.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees