Het Experiment van Q-music is ten einde

Het Experiment van Q-music is ten einde

Foto: Photo News

Kürt Rogiers slaagde er vrijdagochtend als laatste deelnemer van Het Experiment in om 50 punten te verzamelen. De radiopresentator werd door een helikopter uit de afgesloten studio gehaald. Daarmee is Het Experiment ten einde.

 Sinds maandag 21 mei zaten Sven Ornelis, Kürt Rogiers en Winne Lauwers opgesloten in een studio aan het Wijnegem Shopping Center. De drie radiopresentatoren moesten van daaruit radio maken zonder contact met de buitenwereld. Wim Oosterlinck en Anke Buckinx gaven hen elke dag nieuwsfeiten door, maar die bleken niet altijd waar te zijn.

Op die manier wilde Q-music proberen om Ornelis, Rogiers en Lauwers gek te maken. De hamvraag is wat er zou gebeuren als dit de enige informatiebron is voor hun uitzendingen en wat daarnaast de invloed is op hun mentale toestand.

Elke dag moesten de presentatoren bovendien een paar vragen over de actualiteit of Het Experiment beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Wie daarmee als eerste 50 punten verzamelde, mocht meteen per helikopter Het Experiment verlaten. Wine Lauwers slaagde daar als eerste in, Sven Ornelis verliet op donderdag 31 mei de studio. Kürt Rogiers bleef tot het laatste en verliet pas op vrijdag 1 juni de studio. Het Experiment is daarmee ten einde.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees