Thuis laat fans hele zomer in spanning: Leeft Simonneke of niet?

Thuis stuurt zijn kijkers met een spannende cliffhanger de zomer in. Een gedrogeerde Femke reed Simonneke aan en vluchtte weg. Bloedend blijft het slachtoffer achter. Leeft Simonneke nog of niet?

De romantische laatste aflevering van het 17de seizoen van Thuis is helemaal anders afgelopen. Het trouwfeest van Franky en Tibo is uitgelopen op een hele reeks drama's. 

Tibo vindt zijn dochter Jana in de armen van Bram, Marianne belandt met David in bed, waarop de man een hartaanval krijgt en Guy loopt het trouwfeest binnen op het moment dat Luc met zijn grote liefde Julia aan het dansen is.

Ruzie

Maar het echte drama is wat er met Simonneke gebeurt. De vrouw krijgt op het feest ruzie met Frank, die veel te veel gedronken heeft. Als ze huilend naar buiten loopt, wordt ze aangereden door Femke. Die moet nog een laatste rit doen met haar taxi en heeft er niets beter op gevonden om een lijntje coke te snuiven.

Simonneke blijft bloedend achter op het asfalt terwijl Femke even zucht en wegrijdt. Of Simonneke de aanrijding overleefde, weet niemand. Daarvoor is het wachten op de eerste aflevering van het volgende seizoen. Die wordt begin september uitgezonden.

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees