Fietstocht voor Dagcentrum Eindelijk

Fietstocht voor Dagcentrum Eindelijk

De werkgroepen overhandigen de cheque voor het goede doel. Foto: jhp

Londerzeel - Op zondag 24juni organiseert Werkgroep Eindelijk Londerzeel, samen met Werkgroep Eindelijk Buggenhout, de vierde Fietstocht voor gezinnen en Wielertoeristen. Al meer dan tien jaar spannen beide werkgroepen zich in om geld in te zamelen voor het Dagcentrum Eindelijk in Buggenhout, een centrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.

‘Ontbijtacties, kerstmarkten, fietstochten en andere evenementen hebben ondertussen een aanzienlijk bedrag in het laatje gebracht', zegt medeorganisator Dirk Luyckx. ‘Onlangs werd een belangrijk bedrag overgemaakt aan het Dagcentrum Eindelijk waarmee onder meer een stuk bouwgrond werd aangekocht naast het bestaande Dagcentrum, zodat dit in de komende jaren kan worden uitgebreid. De fietstocht gaat dus door op zondag 24juni en je kunt vertrekken tussen 11 en 15uur vanuit het fitnesscentrum Fitality in Londerzeel of het Dagcentrum Eindelijk in Buggenhout, voor een tocht van 27 of 45kilometer.

Er is ook voor de eerste keer een wielertoeristentocht van 80km voorzien. Die vertrekt stipt om 9uur vanuit Fitality in Londerzeel. Zowel in Fitality Londerzeel als in het Dagcentrum Eindelijk kan je een hapje eten en een pintje drinken. Inschrijven kan voor 6,5euro, verzekering, startpakket en gratis consumptie bij aankomst inbegrepen. Kinderen tot twaalf jaar fietsen gratis', aldus Luyckx.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio