Bejaard koppel en huishoudster brutaal in hun woning overvallen

MELLE -

In een alleenstaande woning langs de Heusdenbaan werden zaterdag rond 13.45 uur een bejaard koppel en hun huishoudster brutaal overvallen door twee inbrekers.

Een van de daders trok naar de achterkant van het huis en vroeg de huishoudster die in de keuken aan het werk was, om een glas water. Voor ze er erg in had, werd de dame overmeesterd en gekneveld. Het duo begaf zich daarna naar de woonkamer waar de bejaarde bewoners aan het rusten waren. De overvallers vroegen naar de kluis, maar moesten zich tevreden stellen met het halssnoer van de bewoonster. Een korte zoektocht door de woning leverde verder niks op.

Inlichtingen

De politie kwam met enkele ploegen ter plaatse en schakelde zelfs de federale politiehelikopter in, maar de daders bleven spoorloos. Het labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

De lokale recherche van de Regio Rhode & Schelde vraagt iedereen om uit te kijken naar twee allochtonen met getaande huidskleur tussen de 18 en 25 jaar. De kleinste is 1,65 à 1,70meter groot, slank, heeft donker haar, bruine ogen en droeg een felgroene regenvest met kap. De tweede dader was ongeveer 1,80meter, slank en sportief gebouwd, had een langwerpig gezicht en een stoppelbaard en droeg een zwarte baseballpet en zwarte jas en broek. Beide daders spraken gebroken Nederlands. Inlichtingen zijn welkom via recherche@politie5418.be of 09/363.72.20.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio