Daar gaat mobiele fanshop, daar komt chalet

Daar gaat mobiele fanshop, daar komt chalet

De mobiele fanshop is vertrokken. Foto: if

Kortrijk -

KV Kortrijk heeft een vergunning om de mobiele fanshop, een marktwagen die werd aangekocht bij de promotie van tweede naar eerste klasse, te vervangen door een vaste. Het gevaarte is ondertussen al verdwenen.

‘Het voertuig was verouderd. We opteerden voor een nieuwbouw, een chalet', zegt Yves Deschout van KV Kortrijk. KV zoekt alvast veel supporters en fans. De abonnementenprijs ging omlaag en is nu zowat de laagste van eerste klasse.

‘Na een seizoen met bekerfinale en Play-off 1, doet de club een inspanning. Een abonnement in de staantribune 2 en de zittribune 4, achter het doel, kost opvallend minder. Op die manier wil KVK iets teruggeven aan iedereen die tijdens het seizoen 2011-2012 achter de Veekaa stond. We geven het voetbal terug aan de supporter', zegt de club.

Abonnementen

De prijs voor een abonnement in de staantribune is nu 99euro. Een abonnement in zittribune 4 kost 149euro. De abonnementenverkoop voor het seizoen 2012-2013 start maandag 11juni. Het secretariaat in de Moorseelsestraat opent de deuren om 9uur. Supporters die vorig seizoen een abonnement hadden, genieten voorrang tot en met 22juni.

Op zondag 17juni om 10uur wordt voor een eerste keer getraind.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio