Mode

BIZAR. Sexy mannen op je nagels

Goed nieuws voor vrouwen die gek zijn op knappe, mannelijke beroemdheden. Voortaan hoef je jouw bewondering voor hen niet langer te uiten via fanpagina’s of roddelsessies met je vriendinnen...Je kleeft ze gewoon op je vingernagels.

Cosmeticabedrijf Rad Nails heeft immers Hot Man-icure gelanceerd, een lijn nagelstickers waarop het hoofd van populaire acteurs is afgebeeld. Zo kan je bijvoorbeeld een Ryan Gosling op je wijsvingernagel kleven. Of wat dacht je van een Robert Pattinson op je duimnagel? De keuze is aan jou.

Wij vrezen echter dat deze uitvinding voor een verminderde productiviteit zorgt op de werkvloer. Dat is volkomen normaal - uiteraard. Een beroemdheid die naar je staart, is immers veel interessanter dan een stapel saaie dossiers die op je wacht, toch?

De nagelstickers zijn verkrijgbaar via de officiële webshop van Rad Nails en kosten 18 dollar (14,42 euro) per velletje. Ze zijn verkrijgbaar in het wit, maar er is ook een transparante variant. Handig voor wie een gekleurde nagellak wil combineren met een Hollywoodhunk.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees