Nieuwe cultuurbrochure volgend cultuurseizoen voorgesteld

Nieuwe cultuurbrochure volgend cultuurseizoen voorgesteld

De brochure geeft een compleet overzicht van het cultuuraanbod in Steenokkerzeel. Foto: Kms

Steenokkerzeel -

De nieuwe cultuurbrochure voor volgend cultuurseizoen is klaar.

‘We nemen in september een vliegende start met een eerste tentoonstelling in De Camme, gewijd aan de Portaelschool', zegt Schepen van Cultuur Erwin Verhaeren. ‘Daarnaast kan je in De Corren terecht voor een portie stand-up comedy met Henk Rijckaert en voor het tweede jaar op rij organiseren we een concert met bubbels.

Op vlak van theater kiezen we dit jaar weer voor 2 matineevoorstellingen. Na het succes van vorig jaar brengt Steph Goossens zijn nieuwste stuk en ook Carry Goossens passeert in ons centrum. Voor de kinderen programmeren we naar goede gewoonte tijdens de kleine vakanties enkele kinderkostvoorstellingen met de gezinsbonden.

Op muzikaal gebied zorgen we voor enkele verwenmomenten met Eva Deroovere en Carla Schroyen. Dit jaar vergeten we ook de filmliefhebbers niet. We toveren De Corren weer om tot de Cinema Novelty van weleer. Zo kunnen de inwoners de echte cinema-ervaring meemaken in eigen gemeente. Vanaf 18 juni kan je online tickets reserveren.'

‘Dit jaar zijn er ook twee speciale acties. Enerzijds is er een groepskorting voor wie meer dan vijf tickets koopt voor eenzelfde voorstelling. De tweede actie is voor de vroegboekers. Wie voor 1 september tickets koopt voor minimum twee verschillende podiumvoorstellingen, krijgt een filmticket gratis voor een filmvoorstelling tijdens Cinema Novelty.'

‘Deze brochure geeft een compleet overzicht van het cultuuraanbod in Steenokkerzeel', besluit cultuurbeleidscoördinator Geert Baro.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio