Seks & Relaties

Op deze momenten is voorspel overbodig

Op deze momenten is voorspel overbodig

Foto: Shutterstock

De meesten onder ons houden van kussen en zinnenprikkelende aanrakingen, maar soms willen we die opbouwende fase gewoon overslaan en onze partner de kleren van het lijf scheuren. Wij zetten drie situaties op een rij waarin het voorspel absoluut overbodig is.

Voor je gaat werken
’s Morgens hebben sommige mannen en vrouwen veel zin, maar weinig tijd omdat ze snel naar hun werk moeten vertrekken. Ontzeg jezelf geen stomende vrijpartij, maar waag je aan een vluggertje. Het biedt echt alleen maar voordelen: je hoeft je partner niet te kussen dus ruik je zijn onfrisse adem niet. Daarnaast loop je de hele dag gelukkig rond omdat je steeds moet terugdenken aan die heerlijke ochtendseks.

Op locatie
Nu de zomer in aantocht is, zullen veel koppels zich geroepen voelen om te vrijen in open lucht. In het maïsveld, in de auto in een donker steegje of in een bushokje is het risico om betrapt te worden reëel. Hoe sneller de daad achter de rug is, hoe meer kans dat jullie vrijpartij niet tot gênante situaties leidt.

Onenightstands

Voor single mannen en vrouwen met goesting is een zinderende onenightstand een welkome oplossing – onze excuses voor de romantische zieltjes die dit lezen. De erotische sfeer tussen de beide partijen is een geldige reden om meteen aan het serieuze bedwerk te beginnen. Extra pluspunt: je hoeft je geen zorgen te maken over je vrijtalenten. Wellicht zie je jouw sekspartner toch nooit meer terug.

Wanneer je het voorspel niet mag overslaan
De eerste keer
Het is belangrijk dat de eerste vrijpartij met een nieuwe partner speciaal is. Als jullie te snel van bil gaan, kan een van beiden vermoeden dat je alleen maar uit bent op seks.

Bij speciale gelegenheden
Verjaardagen, Valentijn, Moeder- of Vaderdag... Op deze momenten wil je partner graag verwend worden. En onder verwennen begrijpen wij nog altijd het volgende: (veel) moeite doen om de ander te plezieren.

Als een van beiden geen zin heeft
Het is nogal egoïstisch om uisluitend aan je eigen noden te denken. Als man- of vrouwlief geen zin heeft om te vrijen, kan je hem/haar in de stemming proberen te brengen met enkele klassieke voorspeltrucjes. Werkt dit niet, sla dan eens een vrijpartij over. Je overleeft het heus wel.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees