Celebs

Kelners bekogeld met kreeft op trouwfeest voetballer

Kelners bekogeld met kreeft op trouwfeest voetballer

Foto: AFP

Een onvergetelijk trouwfeest, dat is waar velen van dromen. De Engelse voetballer Danny Sean Guthrie en zijn kersverse vrouw Rebecca Middleman kregen een legendarisch feest, al verliep dat misschien niet helemaal zoals ze verwacht hadden.

Het huwelijksfeest ging door in een statig kasteel op het Engelse platteland waarvoor de ex-speler van Newsastle United een slordige 50.000 euro ophoestte.

Maar al na enkele flessen wijn ging het fout. De gasten kregen het aan de stok met het personeel en bekogelden de garçons zelfs met kreeft. Vervolgens gingen beide families met elkaar op de vuist. Ook de bruid deelde in de klappen en moest naar het ziekenhuis.

De politie kon de genodigden even tot bedaren brengen, maar tegen de ochtend ging het opnieuw fout: de agenten werden opnieuw opgetrommeld omdat de bruidegom het te bont maakte. Toen Guthrie uiteindelijk wou gaan slapen, was er ook nog eens onenigheid over de bruidssuite.

Het personeel van het kasteel was in shock na het woelige trouwfeest. 'Gelukkig dat het meeste geweld zich buiten afspeelde, waardoor het interieur van het kasteel gespaard bleef', vertelt een personeelslid in de Engelse pers. 'Het was weer zo'n feest van mensen met veel geld en veel drank op die zich niet konden gedragen.'

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees