Vader slaat aanrander 4-jarig dochtertje dood

Een man uit het dorpje Shiner in het Amerikaanse Texas heeft de aanrander van zijn 4-jarig dochtertje doodgeslagen. Hij werd er niet voor gearresteerd. 'Terecht', vindt het hele dorp én de plaatselijke sheriff. 'Hij deed gewoon wat hij moest doen om zijn dochter te beschermen.'

Tijdens een sociale bijeenkomst bij hem thuis hoorde de vader zijn dochtertje, die normaal gezien alleen op haar kamer was, ineens schreeuwen om hulp. Toen hij haar kamer binnenging, zag hij hoe de aanrander, een 47-jarige kennis, het 4-jarige meisje probeerde te misbruiken.

Hij rukte de aanrander meteen los van zijn dochter en begon op het hoofd van de man in te slaan. De man stierf ter plekke.

Het meisje werd na de feiten onderzocht in het ziekenhuis. 'Lichamelijk is alles goed met haar, maar er is natuurlijk het mentale trauma', aldus sheriff Micah Harmon.

De vader, die veel spijt heeft van wat hij gedaan heeft, werd nog niet gearresteerd voor doodslag en het ziet er niet naar uit dat hij alsnog vervolgd zal worden. En het hele dorp vindt dat niet meer dan normaal. 'De aanrander kreeg zijn verdiende loon. Een 4-jarig meisje misbruiken, dat is verschrikkelijk', luidt het overal.

Dorp schaart zich achter vader misbruikt dochtertje:

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees