Seks & Relaties

Het EK nu al beu? Zo hou je vol

Het EK nu al beu? Zo hou je vol

Foto: shutterstock

Zit manlief al enkele dagen op de planeet voetbal en krijg je ook zonen en vrienden niet langer met hun gedachten van de grasmat? Geen nood, dan is het tijd voor jezelf.

De eenvoudigste oplossing om de EK-gekte te overleven: doe mee. Trek een biertje open, leer de buitenspelregels en 'ooh' en 'aah' samen met je man(nen). Vragen stellen doe je best tijdens de rust en na de match. Vraag die je beter niet stelt: 'Waar is Messi?'. Die is namelijk Argentijn en doet dus niet mee.

Lukt het je niet om een match uit te zitten bij de mannen? Organiseer dan het EK voor vrouwen: nodig enkele vriendinnen uit, zet bier, wijn en cocktails koud en geef schaamteloos commentaar op alles wat niets met de match te maken heeft: knappe spelers, leuke truitjes, opvallende supporters,....

Ben je ondanks deze eerlijke pogingen geen voetbalfan? Dan is het tijd voor zelfverwennerij. Ga met vriendinnen naar de sauna: de kans dat er verschrompelde mannen zitten, is wellicht minstens gehalveerd wanneer je tijdens een belangrijke match gaat.

Match op zaterdagmiddag? Dan merkt niemand het wanneer je met tassen vol nieuwe kleren thuiskomt. Match op zaterdagavond? Kan je met vriendinnen op stap. Verkleedtip: ga voor het thema 'voetbalvrouwen'.

Omdat je niet altijd de deur uit moet om voetbal te ontvluchten: in je eigen badkamer is het dagelijks twee keer drie kwartier rustig. Wees creatief met de begrippen: 'bad', 'ontspannen', 'badschuim' en 'boek'.

Uit een recent onderzoek bleek dat mannen evenveel testosteron produceren tijdens een voetbalmatch als tijdens een vrijpartij. Doe er je voordeel mee.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees