Bekijk nu al de kandidaten in jouw gemeente

Officieel worden alle lijsten met kandidaten voor de verkiezingen van 14 oktober pas op 25 september bekend gemaakt. Toch zijn er al heel wat partijen die klaar zijn met hun lijst. Op onze verkiezingssite vindt u vanaf vandaag een overzicht met alle gekende kandidaten in uw gemeente. Zodra er nieuwe namen aangekondigd worden, zullen deze ook onmiddellijk toegevoegd worden.

De kandidaten van uw gemeente kan u bekijken door in het zoekscherm bovenaan dit artikel uw gemeentenaam of postcode in te tikken.

Vervolgens komt u terecht op de verkiezingspagina van uw gemeente waar u niet alleen de lijsten kan raadplegen maar ook al het lokale verkiezingsnieuws op de voet kan volgen. Daarvoor kunnen we rekenen op meer dan 300 lokale correspondenten die zodra ze een nieuwtje horen dit online plaatsen op uw gemeentesite.

Hebt u een fout gevonden in een lijst met kandidaten of hebt u een aanvulling, dan kan u dit hier laten weten. Vergeet zeker niet te vermelden om welke partij het gaat en in welke gemeente.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S