Tomorrowland pakt uit met sterrenchefs en eigen bakkerij

Tomorrowland pakt uit met sterrenchefs en eigen bakkerij

Foto: © 'cia Jansen

BOOM - Tomorrowland staat al bekend om de sprookjesachtige inkleding van het festivalterrein, maar dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bovenop. De organisatoren pakken op de camping uit met een bakkerij. Met Wout Bru en Roger van Damme wisten ze ook twee sterrenchefs te strikken.

Van 27 tot 29 juli zullen zo'n 35.000 festivalgangers overnachten in 'DreamVille', de camping van Tomorrowland. De organisatoren trakteren de kampeerders op een fijn extraatje in de vorm van een warme bakker. 'Een heus bakkersteam zal tegen 8u ’s morgens voor de vroege vogels vers krakend stokbrood te kunnen serveren', klinkt het.

Liefhebbers van fijne keuken komen ook aan hun trekken tijdens het festival. Zij kunnen terecht bij topchefs Wout Bru en Roger van Damme. Bru ontvangt zijn gasten net als vorig jaar in 'Maison Bru', een restaurant met uitzicht op het hoofdpodium. Van Damme serveert zijn creaties aan de andere kant van het festivalterrein in een peperkoeken huisje. Tomorrowland heeft overigens ook gedacht aan de bezoekers die een glutenvrije maaltijd wensen. Zij kunnen die op voorhand reserveren.

De tickets voor het festival in Boom waren in geen tijd uitverkocht. Op de affiche staan onder andere Swedish House Maffia, David Guetta, Fatboy Slim, Dave Clarke, Calvin Harris en Carl Cox.

Externe links
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees