Hoe werkt het?
Magnetische verf bestaat uit een samenstelling van latex primer op waterbasis en minuscule ijzerdeeltjes. Deze deeltjes zorgen ervoor dat je de wanden kan gebruiken als magneetbord.

Waar kan je het toepassen?
De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan het gebruiken als memobord in de keuken, voor een fotocollage in de woonkamer of als presentatiebord tijdens vergaderingen. In de kinderkamer kan je gebruik maken van magnetische cijfers en letters om de kinderen op een speelse manier te leren rekenen en spellen.

Magneetverf als basis voor een hippe accentwand
Het leuke aan deze verf is dat het helemaal niet moet stoppen met een magneetbord. Door zijn samenstelling op waterbasis kan je de magnetische muur makkelijk overschilderen met tekeningen of zelfs bordverf gebruiken. Zo heb je niet alleen een magnetische wand maar ook een beschrijfbaar bord.

Hoeveel kost het?
Magnetische verf zit in dezelfde prijsklasse als de betere verfmerken. Eén liter kost tussen de 35 en 50 euro waarmee je een laag kan verven van zes vierkante meter. Om een goede hechting te hebben wordt een minimum van twee à drie lagen aangeraden.

Meer informatie over magneetverf op interieurdesigner.be
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees