De Werf start nieuw seizoen met online ticketsysteem

Aalst -

Cultuurcentrum De Werf heeft een volledig online ticketsysteem opgestart. Wie een ticket of abonnement wil kopen, kan dat voortaan van thuis uit.

‘We hebben een nieuwe website waarbij we veel aandacht hebben besteed aan de allernieuwste tools', vertelt directeur Yvan Verhavert van De Werf. ‘De wordt wel nog verder ontwikkeld met verschillende zoekfuncties.'

Vorige week gingen bij de online boekingen meteen duizenden tickets de deur uit. De bezoekers kunnen hun ticket nu thuis al afdrukken. Via de website kunnen online boekers ook meteen zien waar ze gaan zitten en kunnen ze zelfs zetels wisselen.

Het cultuurcentrum van Aalst programmeert ook volgend seizoen heel ruim, met zang, dans, en theater maar ook enkele speciale projecten rond circus.

‘Luckas Vander Taelen brengt een derde monoloog over zijn leven in deze stad', vertelt Kathleen Keymeulen. ‘Theatertopper is de Britse actrice Patricia Routhledge, bekend als Hyancinth Bucket uit de tv-serie Schone Schijn, al komt ze niet in die rol naar Aalst.' De Werf presenteert ook culinair theater gebaseerd op de opera Don Giovanni.

Tussen 1 mei en 30 september volgend jaar wordt een nieuwe theaterlift geïnstalleerd in het cultuurcentrum. De Werf wijkt dan uit met zijn voorstellingen.

Bij de voorstelling van het nieuwe seizoen maakte directeur Verhavert van De Werf nog gewag van een luxeprobleem.

‘Er zijn zoveel kmo's die partner willen worden van ons centrum, dat we sommige bedrijven moeten weigeren', luidt het. ‘Ondertussen hebben we wel samenwerkingsverbanden opgezet met non-profitorganisaties of verenigingen uit de vrijetijdssector.'

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio