Zappen met Tom -

Marcel en Marijke

Hot Marijke, ’s lands bekendste prostituee, heeft donderdag een goede beurt gemaakt in Villa Vanthilt. Dat van die beurt en de prostituee is een flauwe woordspeling, maar niet veel flauwer dan de opmerkingen die Hot Marijke in de uitzending van Marcel Vanthilt over zich heen kreeg. Hot Marijke, op papier niet te verwarren met de niet onaantrekkelijke Marijke die vorig jaar de mails en tweets van kijkers beantwoordde in Villa Vanthilt, kwam uitleggen waarom ze haar sadomasochistische activiteiten op non-actief zette. Met een zoontje van twee heeft Marijke nog weinig zin in sm. Ze blijft prostituee, maar dat gedoe met kettingen en schandblokken hoeft niet meer. Marijke heeft trouwens nog altijd een slavenkooi, een Sint-Andreaskruis en een ‘Emmanuellestoel’ te koop; u vindt het zoekertje op de juiste plaatsen.

De Leur Tom

Met een prostituee op de VRT denkt u misschien: het is vér gekomen. Maar Hot Marijke zat er op haar zedigst bij, een beetje verlegen. Terwijl Ivan De Vadder over de gemeentepolitiek bezig was, vroeg Vanthilt aan Marijke (foto midden) of zij de politiek volgde. ‘Ik volg de politiek in Knokke waar ik woon,’ zei ze. ‘Over burgemeester Lippens kan ik niet veel goeds zeggen.’ Wat Marijke daar precies mee bedoelde, kwamen we niet te weten: Vanthilt ging rustig verder met De Vadder.

Toen dokter Chris Goossens aanschoof met uitleg over de Pronokal-methode of ‘het Bart De Wever-dieet’, landde hij bijna op de schoot van Marijke. ‘Da’s niet de eerste die op Marijke gaat zitten’, klonk het. Marijke lachte en liet begaan.

Van deze Villa Vanthilt onthoud ik dat je over prostituees niet te snel moet oordelen. En dat ik in het heetst van de strijd bijna ‘pornokanaal’ heb geschreven in plaats van ‘Pronokal’.

Het weekend komt niks te vroeg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer