Deze vrouw wil grootste boezem ter wereld

Lacey Wildd nu Foto: *

Ondanks smeekbeden van haar kinderen weet glamourmodel Lacey Wildd van geen ophouden. De Amerikaanse wil én zal de grootste boezem ter wereld hebben. Ze heeft nu, na meerdere operaties, al een L-cup en staat op het punt om opnieuw onder het mes te gaan. Voor een MMM-cup.

Paula Simonds, de echte naam van Lacey Wildd, is een 44-jarige moeder van zes. Ze liet al twaalf borstvergrotingen uitvoeren om haar droom te verwezelijken en de vrouw met de grootste boezem ter wereld te worden. 

Haar kinderen, van wie er vier nog thuis wonen, smeken hun moeder echter om op te houden met 'die dwaasheid'. Uit bezorgdheid om mama's gezondheid én omdat ze ermee uitgelachen worden op school.

Maar het glamourmodel heeft geen oren naar de smeekbede van haar kroost en doet onverbeterd voort. Operatie nummer 13 staat binnenkort al gepland en moet haar in de top 5 van grootste boezems brengen. Ze zal dan een MMM-cupmaat hebben. 'Ik weet dat de operatie gevaarlijk kan zijn', zegt miss Wildd. 'Maar ik ben bereid dat risico te nemen.'

Nummer 1

Voor de liefhebbers: momenteel wordt de lijst met grootste boezems ter wereld aangevoerd door Chelsea Charms. Zij heeft een 164XXX-cup. Als Lacey Wildd dé nummer 1 wil worden, zal ze dus wel nog een paar keer onder het mes moeten.

 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees