Celebs

Herken jij deze ster zonder make-up?

Herken jij deze ster zonder make-up?

Foto: twitter.com/MissKellyO

Ze doet haar uiterste best om er steeds fashionable uit te zien op hippe evenementen. Maar als Kelly Osbourne zich ontschminkt om te gaan slapen, ziet ze er heel wat minder modieus uit.

Terwijl Rihanna verschillende poses en (schaarse) outfits uitprobeert voordat ze een foto de wereld instuurt via Twitter, kiest Kelly Osbourne voor een snellere aanpak. Ze maakte een foto van zichzelf in haar witte pyjama. ‘Ik heb mijn lievelingspyjama gevonden! Morgen moet ik vroeg op voor de opnames van The Fashion Police’, schreef ze erbij. Al had ze vooraf beter eerst even in de spiegel gekeken.

Op het kiekje draagt ze duidelijk geen make-up, lijkt haar kapsel op een vogelnestje en probeert ze haar zwoelste Hollywoodpose uit. Die combinatie oogt bijzonder griezelig. Wel valt het op dat de dochter van ‘Black Sabbath’- frontman Ozzy Osbourne slanker is dan ooit.

Osbourne heeft inmiddels gereageerd op de media-aandacht die haar make-uploze foto krijgt. ‘Ik snap niet waarom mensen zo veel belang hechten aan het feit dat ik geen schmink draag. Sorry, ik slaap nu eenmaal niet met make-up.’
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees