Celebs

Astrid Bryan: 'Het is allemaal echt, den John en ik'

Dit weekend vertelt Vlaanderens hotste Hollywoodvrouw in Nieuwsblad Magazine over haar glamoureuze leven, haar strijd om vooruit te geraken en den John, de man bij wie ze gelukkig werd. Kijk hier al mee achter de schermen van de fotoshoot.

Het is niet altijd gemakkelijk geweest voor Astrid Bryan. Op school werd ze gepest en toen ze naar Los Angeles trok, deed ze dat helemaal op haar eentje. Maar ze vond er het geluk, en de pesters van vroeger sms'en haar nu wel: 'Ik kom naar LA, mag ik bij jou logeren?'

Dan zeg je toch neen?

'Ik zeg: het is cool dat je komt, ik wil helpen een hotel te vinden en we kunnen misschien eens afspreken. Maar thuis? Neen, dan kan ik den John niet aandoen. We hebben al genoeg bezoek'.

Over jouw John: bij hem voel ik me veilig, zeg je. Is dat wat je vooral zoekt in een man?

'Ik vind dat zeer belangrijk. Omdat dat het volste vertrouwen impliceert. Als ik uitga, kan ik soms een beetje tipsy worden. Maar ik zal dat nooit doen als den John er niet bij is. Ik zie hem natuurlijk ook om andere redenen graag. Ik heb relaties gehad waarin veel competitie was. Bij den John is dat totaal niet het geval. Het is een relatie waarin ik heel relaxed kan zijn. Hij is ook heel supportive. Als het eens wat minder gaat, kan hij mij altijd uptonen. Onze liefde is zeer puur. Sommige mensen denken dat het niet echt is, maar den John en ik, dat is allemaal echt'.

Lees het volledige interview met Astrid Bryan in Nieuwsblad Magazine bij de krant van zaterdag 16 juni. Daarin ontdek je ook de crew achter het programma 'Astrid in Wonderland', de leukste hotspots in LA en hoe je je opmaakt als een Hollywooddame.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees