Beauty

Ben je een vamp? Je ziet het aan je lippenstift

Ben je een vamp? Je ziet het aan je lippenstift

Foto: Shutterstock

Je staat er vast niet bij stil als je je opmaakt, maar de punt van je lippenstift zegt iets over je persoonlijkheid. Dat is gebleken uit een onderzoek van Debra Merskin. Wij leggen haarfijn hoe je die punt precies moet interpreteren.

Met een ronde punt
Je stelt je steevast flexibel op. Een paar uur extra werken? Babysitten op de kinderen van je zus terwijl je eigenlijk andere plannen had? Geen probleem. Je bewaart graag de goede vrede op de werkvloer en in je vriendenkring. Zelf leid je een stabiel leven en geniet je evenveel van geven als krijgen.

Spitse punt
Je ben een familiemens pur sang en snakt niet naar chique feestjes in het weekend om te ontstressen. Gezellig thuis zijn en lekkere maaltijden koken biedt je voldoende ontspanning. Je vertoeft graag in het gezelschap van je gezin en vrienden, al vinden ze je soms aan de koppige kant.

Bijna net als de oorspronkelijke punt
Wellicht ben je bang om je eigen mening te verkondigen en doe je daarom steeds wat anderen vragen. Je staat niet graag in de belangstelling, maar bent eerder een verlegen type. Die bedeesdheid vertaalt zich gelukkig niet in veilige modekeuzes. Integendeel, jij probeert graag nieuwe (haar)stijlen en make-upkleuren uit.

Stompe punt
Je vrienden, familieleden en collega’s weten wat ze aan je hebben. Je zegt immers steeds wat je denkt en bent altijd eerlijk. Je ziet er graag altijd pico bello uit en gaat geen uitdagingen uit de weg?

Punt met stukje eruit
Jij hebt een carrière als speurneus gemist. Als iemand iets voor je te verbergen heeft, weet je meteen waarover het gaat. Verder maak je vlot nieuwe vrienden en ben je geïnteresseerd in avontuur.

Punt met twee scherpe hoekjes
Je bent spiritueel en nieuwsgierig aangelegd Anderen vinden je een mysterieus maar ook een tikkeltje hoogmoedig. Zou het kunnen dat jij steevast een make-upspiegeltje meeneemt in je handtas?

Interessant weetje:
lippenstiften met namen die verwijzen naar lekkere gerechten, drankjes of seks worden vandaag het meest verkocht. Ze klinken erg verleidelijk en geven vrouwen het gevoel dat ze sexy zijn.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees