Seks & Relaties

Deze signalen verraden dat hij op mannen valt

Deze signalen verraden dat hij op mannen valt

Foto: Shutterstock

Verliefd worden op een man die van mannen houdt... je hebt het misschien al eens meegemaakt. Om te voorkomen dat je te veel tijd investeert in een knapperd wiens hart je nooit helemaal zal kunnen veroveren, verklappen we hoe je kan achterhalen dat hij homo is.

- Knuffelt hij zijn beste vrienden net iets te lang en te intiem? Misschien voelt hij wel meer dan alleen maar vriendschap.

- Als je een sterk vermoeden hebt dat hij op mannen valt, kijk dan even naar welke sites hij de voorbije dagen surfte. Vind je meerdere adressen van verschillende holebisites, dan is hij hier heus niet toevallig terechtgekomen.

- Is het al gebeurd dat hij thuiskomt met een duur cadeau van een mannelijke collega? Dan heeft zijn werkvriend mogelijk een oogje op hem. Als hij de volgende dag met extra veel parfum en een even prijzig cadeau de deur uitgaat, is de interesse wellicht wederzijds.

- Een overdreven reactie op homokoppels kan er ook op wijzen dat hij geïntrigeerd is. Mannen die nog niet ‘uit de kast’ gekomen zijn, laten hun afgunst vaak blijken om hun eigen geaardheid te verbergen.

- Schept hij vaak op over het feit dat veel homo's hem complimentjes geven over zijn look, dan is het goed mogelijk dat hij al die mannelijke aandacht zalig vindt.

Voor alle duidelijkheid: niet alle potentiële lovers met vrouwelijke karaktertrekjes vallen effectief op mannen. Je doet er dan ook goed aan om deze signalen nuchter te bekijken.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees