Open VLD stunt met opvallende slogans

Open VLD stunt met opvallende slogans

De liberalen bedachten opmerkelijke slogans. Foto: ivw

HERENT -

De Herentse Open VLD-afdeling pakt uit met enkele opvallende campagneslogans, waarin ze de namen van huidige schepenen verwerken. Sommige behoeven niet veel uitleg, zoals 'Daar geven wij een andere Draye aan' of 'Wij willen ander vlees in de Kuijp'. Een andere toon heeft 'Voorlopig is de kogel door de Clercq'. Wie niet de kleinere verwijzing naar het uitgestelde zwembad leest, zou het als een ware bedreiging kunnen opvatten.

Schepen Jo De Clercq (SP.A) moest even nadenken over wat ze er precies mee bedoelen. 'Persoonlijk zou ik nooit concurrenten aanvallen met hun naam, maar het stoort mij niet. Ik ben mondig genoeg om me te verdedigen. En alle publiciteit is welkom', zegt hij.

Met de slogans wil Open VLD Herent vooral komaf maken met het huidige bestuur. 'Met de lancering van Herent Herademt willen we, met een knipoog, stellen dat het anders kan in onze gemeente. Na jarenlange verstikking onder leiding van Wij en SP.A is het tijd dat Herent zuurstof krijgt', klinkt het bij de liberalen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio