Seks & Relaties

Stappenplan: wat te doen als je ex trouwt?

Stappenplan: wat te doen als je ex trouwt?

Foto: Shutterstock

Jij en je ex zijn al jaren uit elkaar en je zou nooit meer iets met hem beginnen. Maar als hij zijn jawoord geeft aan een ander, dan steekt het hoe dan ook een beetje. Jullie hebben ten slotte lief en leed gedeeld. Wij geven enkele tips om jezelf sterk te houden tijdens zijn grote dag.

Stap 1: trakteer jezelf op een schoonheidsbehandeling
Ga voor een pedicure, een manicure een gezichtsbehandeling of een massage... zolang je je maar aantrekkelijker voelt dan zijn aanstaande.

Stap 2: ga lunchen met vriendinnen
Zij zijn er om je op deze moeilijke dag te herinneren aan het feit dat je beter verdient en je de ware vast zal tegenkomen.

Stap 3: drink je droefheid weg

Voor deze ene keer mag je wel eens je toevlucht nemen tot alcohol. Tip: overdrijf niet, want hoe meer je drinkt, hoe groter de kans dat je miserabel naar huis wankelt. Of erger: je ex opbelt en allerlei onverstaanbare dingen brabbelt op zijn antwoordapparaat.

Stap 4: verken een onbekende dansvloer

Een beetje alcohol maakt je wellicht vrolijker. Dat is het ideale moment om met je vrienden naar een club te gaan waar je nog nooit eerder bent geweest. Dans deze vreselijke dag gewoon van je af op de nieuwste nummers.

Stap 5: absorbeer complimentjes
Als een man naar je toekomt om je een complimentje te geven, absorbeer het dan. Ook als hij een cliché openingszin gebruikt. Jezelf begeerd voelen is exact wat je nodig hebt op deze avond. Is hij jouw type en wordt jullie conversatie verder gezet in zijn of jouw slaapkamer? Denk dan vooral dat jij nog kan genieten van onenightstands en jouw ex niet. Komt er geen man naar je toe, aarzel dan niet om zelf wat te flirten. Het kàn! 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees