Deco Delices mikt op culinaire doe-het-zelver

Deco Delices mikt op culinaire doe-het-zelver

Uitbaatster Linda Vandenkerckhove houdt dit weekend opendeurdagen. Foto: vln

Westkerke/Oudenburg -

Deco Delices, in de regio al een hele tijd bekend als het Oranje Huisje, heeft onlangs een nieuwe en originele troef in huis gehaald.

Uitbaatster Linda Vandenkerckhove zorgt ervoor dat naast haar zelfgemaakte, gepersonaliseerde artikelen en uitgebreide keuze aan ouderwetse snoepen en artisanale producten vanaf 23 juni ook de culinaire doe-het-zelver er ruim aan zijn trekken komt. ‘We starten met een uitgebreid gamma aan materiaal en ingrediënten waarmee zowel de ervaren hobbyist als de geïnteresseerde neofiet meteen aan de slag kan met het zelf maken van onder meer wijn, bier, kaas, pasta, confituur, yoghurt, of zelfs sojamelk', legt Linda uit. ‘Een leuke hobby met smakelijke resultaten die bovendien niet duur hoeft te zijn. Bier brouwen bijvoorbeeld, is voor beginners echt gemakkelijk met het starterpakket en ook de geheimen van kaas maken liggen nu binnen ieders bereik. Zelf sojamelk maken voor wie zich strikt aan een lactosevrij dieet moet houden is mogelijk. Mogelijkheden genoeg dus voor jong en oud en misschien ook een leuk idee voor scholen en verenigingen', aldus nog Linda Vandekerckhove.

Om het nieuwe aanbod voor te stellen, houdt Deco Delices op zaterdag 23 en zondag 24 juni, telkens van 14 tot 18 uur open deur. Een specialist zal instaan voor deskundig advies.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio