Burgemeester De Vos opnieuw lijsttrekker

Burgemeester De Vos opnieuw lijsttrekker
DUFFEL -

CD&V heeft zo goed als de meerderheid in Duffel en die troef speelt de partij uit door de volledige bestuursploeg op de verkiezingslijst te zetten.

Burgemeester Guido De Vos(72) zal de lijst trekken en stuurt op die manier aan op een derde ambtstermijn. De Vos drukt al van in de jaren '70 zijn stempel op de gemeentepolitiek. Hij was toen eerst ondervoorzitter en later voorzitter van de CVP. Van 1976 tot 2000 was hij voorzitter van de OCMW-raad. De lijst bevat in dit stadium, op één enkele nieuwkomer na, uitsluitend bekende namen. Op de tweede tot de zesde plaats staan achtereenvolgens Lili Stevens, Luc Wuyts, Jos Hellemans, Daniëlla Van den Bergh en Paul Wuyts. Achter nieuwkomer Ann Henin op de 10de plaats, staan Vic Schelckens en Luc Van Houtven. Fractievoorzitter in de gemeenteraad Bart Iliaens neemt de 14de plaats in. Gemeenteraadslid Marc Tobback (16de), KWB-voorzitter Lieve Marivoet (17de) en Gaby Dom (24ste) vervolledigen de lijst.

Schepen Patrik Van Herck, duwt de lijst. Hoewel het programma in grote lijnen bekend is, schrijven verschillende werkgroepen nog aan de actiepunten. Die zullen later op de maand bekendgemaakt worden, samen met de nog ontbrekende kandidaten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio