Interieur

Quinze & Milan houdt stockverkoop

Quinze & Milan houdt stockverkoop

Foto: rr

Quinze & Milan, het Belgische interieurlabel van Arne Quinze dat bekend staat om zijn producten in schuimrubber, houdt opnieuw stockverkoop. Liefhebbers kunnen dan showroommodellen, collectiestukken en one-offs op de kop tikken met uitzonderlijke kortingen tot vijftig procent.

Iedereen kent uiteraard de Primary nr. 1, het eerste product van Quinze & Milan, dat het label meteen op de kaart zette. Het object in schuimrubber kan zowel als stoel, bijzettafeltje als voetenbank gebruikt worden en door de vele mogelijke kleuren dient het ook vaak als eyecatcher.

Daarnaast heeft het label ook tal van andere meubels in het materiaal geproduceerd, dat niet alleen heel stevig is, maar bovendien ook weersbestending. Daardoor zijn de kleurrijke ontwerpen vaak ook geschikt als tuinmeubels.

De stockverkoop vindt plaats in het Quinze & Milan Basecamp, Walle 113, 8500 Kortrijk op 22, 23 en 24 juni. Openingsuren: vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Betalingsmogelijkheden: cash/kredietkaart/bancontact.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees