Seks & Relaties

Is je zomerliefde meer dan een flirt? Zo kom je het te weten

Is je zomerliefde meer dan een flirt? Zo kom je het te weten

Foto: Shutterstock

Op vakantie heb je geen zorgen en word je sneller verliefd. Maar als je op zoek bent naar een hechte relatie kan je wel eens gekwetst naar huis komen. Veel mannen willen ’s zomers immers gewoon een beetje flirten. Wij leggen uit hoe je te weten komt of hij het serieus met je meent of enkel uit is op een sensueel avontuur.

Vakantieflirt

Hij post meteen foto’s op Facebook

Maakt hij een foto van jou en zwiert hij hem meteen op de sociaal netwerksite – uiteraard voorzien van een tag – dan doet hij dat om indruk te maken op zijn vrienden.

Hij wil samen met jou in de jacuzzi

Mannen die in met jou in het bubbelbad willen, zijn vooral geïntereseerd in sexy spelletjes en niet in een relatie.

Hij pronkt met zijn lichaam
Als hij de aandacht probeert te vestigen op zijn lichaam en meerbepaald zijn kruis, dan wil hij iedereen duidelijk maken dat hij seks met je wil. ‘Je kan het een beetje vergelijken met een hond die zijn terrein afbakent.

Hij kijkt recht in je ogen

Flirters zijn doorgaans heel zelfverzekerd en zullen niet veel subtiele moves uitproberen om hun prooi te veroveren. Recht in je ogen kijken, zonder te knipperen betekent dat hij controle over je wil. Aan jou om te beslissen of je dat laat gebeuren.

Hij raakt je voortdurend aan

Polst hij naar je interesses terwijl hij over je rug of benen wrijft, dan kan het antwoord hem helemaal niets schelen. Hij wil je gewoon in zijn bed krijgen.

Potentiële partner

Hij wil overdag
afspreken
Deze man is bereid om tijd met je te spenderen (lees: musea bezoeken, strandsport beoefenen) zonder op seks te hopen. Hij vertoeft gewoon graag in jouw gezelschap en ziet een relatie wel zitten.

Hij plant dingen met jou

Mannen die uit zijn op een flirt zullen zelden plannen maken. Na jou komt gewoon een andere vrouw. Maar mannen die wel plannen om samen met jou naar een concert te gaan of iets te gaan eten, zien je wel degelijk als een blijvertje.

Hij trekt zijn wenkbrauwen omhoog

Als hij dit doet tijdens een gesprek, dan is hij heel blij om jou te zien en geïnteresseerd om je veel beter te leren kennen.

Hij richt zijn navel naar jou

Toegegeven: het lijkt ons wat bizar als je constant zijn navel in het oog moet houden. Maar als deze vaak naar jou is gericht, dan wil hij veel in jouw gezelschap vertoeven. De positie van zijn voeten is misschien iets makkelijker te controleren. Richt de punt van zijn schoenen naar je lichaam, dan ziet de toekomst er ook romantisch uit.

Hij blijft subtiel op Facebook
Wees niet teleurgesteld als je jouw naam of foto niet terugvindt op zijn profiel. Een man die het serieus meent, wil eerst een goede band opbouwen in het echte leven. Dan pas introduceert hij je op zijn profielpagina.

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees