Eerste shoppers verdringen zich voor koning van de lage prijzen

Albert Heijn opent onder massale belangstelling

Albert Heijn opent onder massale belangstelling

De eerste klanten: Theo Rumbeek en Agnes Vercauteren. Foto: pvl

Beveren-Waas -

Gisteren opende het filiaal van Albert Heijn in Warande Beveren. Voor de eerste shoppers werd het dringen om van de lage prijzen te genieten.

Het is eindelijk zo ver, het zesde Belgische Albert Heijn filiaal in België werd gisterenavond officieel geopend. Daar hadden veel mensen reikhalzend naar uitgekeken, gelet op het grote aantal wachtenden voor de deur en de overvolle parking die vele malen te klein bleek om de toevloed van nieuwsgierige klanten een plaatsje te geven. 'Wij zijn blij dat de eerste Albert Heijn in Oost-Vlaanderen in Beveren gevestigd is', zegt Peter Peels, operationeel manager van Albert Heijn België. 'Ons oog viel op Beveren omdat dit een gezellige gemeente is, waar we warm werden onthaald. Wij zijn er klaar voor om Belgische kwaliteit aan te bieden tegen Hollandse prijzen met de persoonlijke service van Albert Heijn'.

De winkel is 1.300 m{+2} groot en er liggen zowat dertienduizend producten in de rekken. Het aanbod is een mix van het normale Albert Heijn assortiment aangevuld met ongeveer tien procent Belgische producten.

Supermarktmanager Bart Vercauteren staat aan het roer van Albert Heijn Beveren. 'Wij werden hier met open armen ontvangen en u zal het met mij eens zijn dat de winkel er fantastisch uitziet. Onze zestig personeelsleden hebben er zin in, en dat enthousiasme willen we graag delen met onze klanten. Onze slogan is dan ook: Bij deze Albert bent ù de koning'.

'Vorig jaar openden wij Brasschaat en Stabroek', zegt Algemeen Directeur Corne Mulders, 'en dit jaar Antwerpen Kiel, Antwerpen Groenplaats, Roeselare en vandaag Beveren. Dit jaar openen wij nog vier nieuwe winkels wat het totaal op tien brengt. Tegen eind 2016 willen wij in België minimum vijftig supermarkten'.

Eerste klantenTheo Rumbeek (72) en Agnes Vercauteren (71) uit Beveren waren de eerste klanten. 'Wij kennen Albert Heijn uit het Nederlandse Hulst en houden van het uitgebreide assortiment. Vooral de grote keuze aan bioproducten is fantastisch', zegt Agnes, 'en het scheelt een heel stuk in de portemonnee. Wij worden vaste klanten, daar moet je niet aan twijfelen'.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio