7-jarig meisje ontwaakt uit coma dankzij Adele

Een wonder is geschied bij een 7-jarig meisje uit Groot-Brittannië. Charlotte Neve lag al een week in een diepe coma na een hersenbloeding, maar dankzij het nummer 'Rolling In The Deep' van Adele werd het kind weer wakker. En dat terwijl de dokters tegen haar familie vertelden om al afscheid te nemen van Charlotte.

Leila, de 31-jarige moeder van Charlotte, gaf haar dochter een laatste, stevige knuffel. Toen ze dit deed, was het nummer 'Rolling In The Deep' op de radio te horen. De moeder zong zachtjes mee met het nummer dat ze al vaker samen met haar dochter had gezongen. Plots gebeurde een mirakel, want op het gezicht van Charlotte verscheen een glimlach. De dokters waren heel verbaasd en zeiden tegen de moeder om verder te zingen. Een tweede glimlach verscheen op het gezicht van het kind.

'Niet te geloven'

'Dit is een mirakel!', was de eerste reactie van de moeder. 'De dokters zeiden tegen mij dat ik afscheid moest nemen van mijn dochter. Ik dacht dat ik mijn klein meisje zou verliezen. Maar plots glimlachte Charlotte. Ik kon het niet geloven! Het was de eerste keer dat ze reageerde op iets sinds de hersenbloeding. De dokters zeiden tegen mij dat het was alsof ik haar van 'slot heb gehaald'. Vanaf die dag gaat het steeds beter met haar.'

Gedeeltelijk blind

Enkele dagen later kon Charlotte ook al uit haar bed komen. Ze leert nu om opnieuw te wandelen en te praten én ze gaat ook al opnieuw naar de dansles en naar school. Ze is wel gedeeltelijk blind en lijdt aan geheugenverlies. 

'Muziek is een belangrijk onderdeel in Charlotte haar leven. Ze houdt ervan om te zingen en te dansen op muziek van Adele, Katy Perry en Pink. Het verbaast mij eigenlijk niet dat ze wakker werd door een liedje van Adele', besluit de dolblije moeder.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees