Nieuwe spelers en truitjes voorgesteld bij eerste training AA Gent

Vijf nieuwe spelers, onder wie Wouter Corstjens en Thomas Foket, versterken de Buffalo's met het oog op het nieuwe seizoen. De nieuwkomers werden woensdag voorgesteld op de eerste training van de Buffalo's, net als het nieuwe shirt.

 De linksvoetige centrale verdediger Wouter Corstjens tekende een contract tot 2016 bij Gent en verlaat KVC Westerlo. De 17-jarige Thomas Foket, een jonge aanvallende middenvelder die jeugdinternational is en overkomt van Dilbeek Sport, liet interesse van Club Brugge en RSC Anderlecht aan zich voorbijgaan en koos voor Gent 'in functie van de studies'.

De 24-jarige keeper Kristof Maes, afkomstig van Beerschot, tekende net als de even jonge Mohamed Messoudi (KV Kortrijk) een contract tot 2015. De Zambiaan Rodgers Cola is de vijfde nieuwe speler. De spits speelt momenteel in Israël en komt over twee dagen in Gent aan. Hij tekende tot 2016.

Het nieuwe shirt voor thuiswedstrijden is wit, met een blauwe schuine streep van linksboven naar rechtsonder. Op de borst staat het logo van sponsor VDK en linksboven staat het logo van de Buffalo's. Bij de witte shirts hoort een blauw broek. De kledij voor uitwedstrijden is net omgekeerd en bestaat uit een blauw truitje met witte streep en witte broek.

Corrigeer