Interieur

Dit is het tuinhuis van de toekomst

Dit is het tuinhuis van de toekomst

Foto: www.bamboo-groove.com

De Amsterdamse architect Erwin Schuster, oprichter van Bamboo Groove Housing, vond dat het klassieke tuinhuis een makeover kon gebruiken en ontwierp ecologisch verantwoorde designkabines.

Tuinhuizen of opberghokjes worden hoofdzakelijk gebruikt om allerlei gereedschap en meubelen in op te bergen maar dankzij deze nieuwe generatie tuinkamers zijn de mogelijkheden legio. De minivertrekken zijn namelijk voorzien van elektriciteit en verwarming waardoor je ze gerust als kantoorruimte, buitenkeuken of logeerkamer kan gebruiken.

De mobiele huisjes zijn gemaakt van bamboe en gerecycleerd staal. “Bamboe heeft dezelfde eigenschappen als hardhout maar is veel duurzamer en eleganter”, aldus Erwin. De op maat gemaakte constructies worden in de fabriek in elkaar gezet en vervolgens met een hijskraan op de uitgekozen plek in jouw tuin geplaatst. Wie in de toekomst milieuvriendelijk wil leven, kan zijn tuinhuis ook bestellen met zonnepanelen of een groendak. Verkrijgbaar vanaf 15.000 euro. Meer informatie: www.bamboo-groove.com

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees