Celebs

Johnny Depp schenkt 125 miljoen euro aan Vanessa Paradis

Johnny Depp schenkt 125 miljoen euro aan Vanessa Paradis

Foto: photo news

Eerder deze week raakte bekend dat Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar gaan. De twee waren veertien jaar samen, maar stapten niet in het huwelijksbootje. Toch wil de 49-jarige ‘Pirates of the Caribbean’-ster een slordige 125 miljoen euro schenken aan zijn ex.

Naar verluidt wil Depp de geldsom in één keer aan de Franse zangeres geven. Zo hoopt hij dat ze vrienden kunnen blijven en er geen rechtszaak van komt. ‘Indien de twee getrouwd waren, zou Paradis recht hebben op de helft van zijn fortuin, onderhoudsgeld en alimentatiegeld voor hun kinderen Jack en Lily Rose’, aldus Hollywoodadvocaat Robert Naschin in The Sun.

Voor Johnny Depp is 125 miljoen een peulenschil. Vorig jaar alleen al verdiende hij 62 miljoen euro. Belangrijk detail: hij zit al bijna dertig jaar in het vak. Daarnaast bezit hij een privé-eilandje op de Bahamas en heeft hij villa’s in Hollywood, Los Angeles, Norfolk, Venetië en Parijs.

Insiders beweren dat het droomkoppel in showbizzland maandenlang heeft gevochten voor hun relatie, maar dat ze stiekem wisten dat het niet goed zou komen. Eind mei werd Paradis gesignaleerd op huizenjacht in Hollywood. Wordt ongetwijfeld vervolgd...
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees