Seks & Relaties

U gaat massaal van bil in de tent

U gaat massaal van bil in de tent

Foto: Shutterstock

Zwoel zomerweer weerhoudt de meeste Nieuwsbladlezers er niet van om te vrijen in hun tent tijdens een festival. Dat blijkt uit de resultaten van onze online opiniepeiling waaraan ongeveer zevenduizend personen hebben deelgenomen.

‘Seks in de tent tijdens een festival: do or don’t?’ Deze vraag stelden we afgelopen maandag aan onze lezers. Uit jullie antwoorden blijkt dat ruim 3.800 respondenten graag vrijen in hun tent. Meer nog: een hittegolf verandert daar niets aan. Ze vinden dat een festival gelijk staat aan vakantie en dat een beetje zweten absoluut geen kwaad kan.

Zo’n 1.300 geënquêteerden willen dan weer enkel vrijen in de tent wanneer de nood het hoogst is. Daarnaast opteren ze meestal voor een vluggertje omdat ze het niet lang kunnen uithouden in de drukkende hitte.

Een kleine 400 respondenten waagt zich niet aan een vrijpartij tijdens een festival uit hygiënevoorzorgen. Ze vinden zichzelf en een potentiële bedpartner meestal te vuil om een slaapzak mee te delen. De absolute minderheid mag niet denken aan een vrijpartij in een warme, muffe tent en vrijt er pas op los als het afkoelt.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees