Halve N-VA-lijst voorgesteld

Halve N-VA-lijst voorgesteld

De kandidaten voor de N-VA Sint-Laureins. Foto: emt

SINT-LAUREINS -

De N-VA maakte ongeveer de helft van de kandidaten bekend met wie de partij in oktober naar de verkiezingen trekt. ‘Het is een mix van mensen die zich op heel diverse beleidsdomeinen willen inzetten voor het wel en wee van de gemeente', zeggen ondervoorzitter Robert Soberon en partijsecretaris Philippe Joos. ‘Met Caroline Waegneer hebben we een Europees ambtenaar in onze rangen die heel wat weet over financieringsdossiers. Francine Van Bellegem en Antita Bultynck willen zich vooral binnen het seniorenbeleid verdienstelijk maken terwijl Bart Detemmerman eerder oog heeft voor alles wat rond sport, jeugd en jeugdwerking draait. Christel Carpels, een zelfstandige onthaalmoeder wil zich vooral inzetten voor alles wat met kinderen te maken heeft. Paul Boelaert is onze groene speerpunt.'

Ondervoorzitter Robert Soberon ziet, nu hij met pensioen is, de politiek als een nieuwe uitdaging in zijn leven. Secretaris Philippe Joos heeft dan weer een boontje voor het gezinsbeleid en alles wat met verkeersveiligheid en mobiliteit te maken heeft.

De namen van de Sentse kandidaten kan je terugvinden op onze gemeentesite www.nieuwsblad.be/sint-laureins. Tevens gaan we er in onze poll na op wie de gemeente Sint-Laureins vandaag zou stemmen mochten het nu verkiezingen zijn.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio