Celebs

Amy Winehouse wou liefdesbaby van ex

Amy Winehouse wou liefdesbaby van ex

Amy en Blake in betere tijden Foto: photonews

Zangeres Amy Winehouse wilde graag een liefdeskind van haar ex Blake Fielder-Civil, de man met wie ze twee jaar getrouwd was. Dat blijkt uit brieven die Winehouse aan hem schreef, vertelde zijn moeder aan de Britse krant The Sun.

 Amy Winehouse schreef Blake verschillende liefdesbrieven, ook al was het paar al een tijdlang gescheiden. In de brieven liet Winehouse niet alleen blijken dat ze nog steeds van Blake hield, ze had het ook over het verwekken van een liefdesbaby. Volgens de moeder van Blake wilde Amy samen met Blake een kind verwekken op Valentijnsdag, en zou het kind Lucky heten.

De brief onthulde ook enkele privégeheimen van het koppel. Zo kwam de moeder van Blake de koosnaampjes van het paar te weten. De zangeres noemde zichzelf 'Zeemeermin', 'Leeuwin' of 'Gemma', terwijl ze Blake aanschreef als 'Zeeman' of 'Leeuw'. De moeder van Blake verklaarde aan The Sun dat Amy en Blake voor elkaar gemaakt waren. 'Ze waren echt oprecht verliefd. Helaas kwam drugs tussen hen in te staan', aldus de moeder. 

Blake liet zijn moeder de brieven lezen vlak voor hij de gevangenis in moest, in juni vorig jaar. Hij zit een gevangenisstraf van 32 maanden uit voor inbraak en verboden wapenbezit.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees