Celebs

Oh oh Sterretje is opnieuw single

Oh oh Sterretje is opnieuw single

Foto: rr

Tony Wyczynski, in België en Nederland beter bekend als Sterretje uit het tv-programma Oh Oh Cherso, is opnieuw single. Sterretje ging op de Nederlandse tv nog op zoek naar een geschikt lief in 'In Love with Sterretje', maar die relatie is nu over.

Sterretje maakte de breuk met de winnares van het programma 'In Love with Sterretje' zelf bekend op zijn website. 'Ik krijg veel vragen van hoe het nu werkelijk zit tussen Mandy en mij. Ik kan jullie vertellen dat we vorige week gestopt zijn met onze relatie', schrijft de Nederlander uit Den Haag.

Volgens Wyczynski, tevens bekend als dj Tony Star, heeft hij niet langer dezelfde gevoelens voor Mandy als tijdens de opnamens van het tv-programma in Gran Canaria. 'Hier in Nederland is het toch anders: geen mooi weer, drukke agenda's, een grote afstand en heel Nederland die op je let. We hebben in onderling overleg onze relatie stopgezet', aldus de Hagenees. 

In totaal duurde de relatie van Sterretje en Mandy ongeveer drie maanden. De twee zouden als vrienden uit elkaar gegaan zijn. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees