Celebs

Gert en Josje al uit elkaar

Gert en Josje al uit elkaar

Foto: BELGA

Mediaman Gert Verhulst (44) en K3-zangeres Josje Huisman (26) zijn geen koppel meer. Dat staat te lezen in een persbericht van Studio 100. 'Ze gingen in de best mogelijke verstandhouding uit elkaar', luidt het.

De twee, die in april bekendmaakten dat ze een relatie hadden, vragen met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren. Op die manier kunnen zij de breuk rustig verwerken. Gezien het om een privé-aangelegenheid gaat, verkiezen Gert en Josje om verder geen commentaar te geven op de situatie. De reden van de breuk blijft dan ook geheim.

In 2011 vormden Gert en Josje al een koppel. Maar toen verkoos hij zijn ex Ellen boven de Nederlandse schone. Die relatie liep uiteindelijk toch op de klippen waardoor Verhulst het dan toch nog eens probeerde met de K3-zangeres. Maar ook hun sprookje is nu over en uit.

K3 

Josje Huisman werd in 2009 het nieuwste lid van K3 nadat Kathleen Aerts de groep had verlaten. Er is een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen de twee; Verhulst is 44 jaar, Huisman 26. In 2005 had Verhulst ook al een relatie met Karen Damen, eveneens zangeres bij K3. Nadien had hij een relatie met een 10 jaar jongere caféhoudster.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees