Beauty

GETEST. Bronzer en reinigingsgel voor gevoelige huidjes

Gel Nettoyant Moussant '3 en 1' Éclat, 9,99 euro (100 ml). Foto: *

Wij testten twee nieuwe producten van het Franse merk Une, speciaal voor gevoelige huidjes. Maak kennis met de' Healthy-Sun BB-Cream Bronzer' en de 'Gel Nettoyant Moussant '3 en 1' Éclat'.

Une, het Franse merk dat tegemoet komt aan vrouwen met een huid die giftig reageert op make-up, heeft twee nieuwe productjes. Voor wie nog niet meteen zicht heeft op een ontsnappingsroute aan de Belgische flutzomer, is er de bronzer. Die komt in een plat, net uitschuifdoosje en heeft een crème-achtige textuur. Met een vinger of een aangepaste borstel zet je twee strepen op je jukbeenderen, je neusbrug en eventueel het topje van je kin en je slapen. Schrik niet als je er plots uitziet als een indiaan: de strepen vegen mooi en natuurlijk uit. Makkelijk en aangenaam op de huid. Het resultaat zou waterproof moeten zijn en blijft best lang goed. Een toppertje.


Wie graag in de weer is met make-up, moét investeren in een goede reiniging. De '3 in 1'-gel heeft een lichtoranje kleur en zijn kruidige geur doet je zo in een hammam wanen. Hij moet reinigen, zuiveren en doen stralen. De gel schuimt lichtjes en voelt erg zacht aan. Na vloedig afspoelen en droogdeppen, voelt je huid verfrist aan. Van de 'éclat'-werking merken we in eerste instantie weinig, maar na enkele keren lijkt onze huid meer te stralen. Toeval? In een week tijd heeft de Gel Nettoyant zich ontpopt tot een vaste afspraak in de douche. Une raadt aan om één keer per week de gel met wat suiker om te vormen tot een scrub. Lekker goedkoop.

Healthy-Sun BB-Cream Bronzer, 16,99 euro.

Gel Nettoyant Moussant '3 en 1' Éclat, 9,99 euro (100 ml).

Beide producten zijn te koop bij Di en Inno.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees