Lokerse feesten starten vier festivalavonden op vroeger tijdstip

De Lokerse Feesten starten deze zomer vier festivalavonden vroeger om een groep meer te kunnen boeken. De organisatie stelde maandagavond haar 38ste editie voor.

 Op 6, 9 en 12 augustus gaat het festivalterrein om 19 uur open, de metaldag op 5 augustus begint al om 18 uur. Op die derde editie van de metaldag zijn Dio Disciples, Ministry, Saxon, In Flames, Machine Head en dj Eppo Janssen aangekondigd.

Op andere dagen wordt muziek van hier, zoals opener 'T Hof van Commerce, Absynthe Minded, Arsenal of School is Cool of Black Box Revelation, verwacht naast de buitenlandse bands als UB40 of Echo & The Bunnymen.

Uit de cijfers van de voorverkoop blijkt dat de avond met de Beach Boys (7/8), Röyskopp en Trentemöller (10/8) en Marco Borsato (12/8) het zeer goed doen.

Ondanks de werkzaamheden, zal het festivalterrein op de Grote Kaai er ongeveer als vorig jaar uitzien. Het nachtcafé wordt afgelast, het terrein zelf blijft wel elke avond tot ongeveer 3.30 à 4 uur open en de organisatie wijst erop dat Lokeren verschillende nachtcafés telt.

De 38ste editie van de Lokerse Feesten gaat door van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2012.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees