Beauty

Blake Lively promoot nieuw parfum Gucci

Blake Lively promoot nieuw parfum Gucci

Blake Lively op de set met Nicolas Winding Refn Foto: rr

De Amerikaanse actrice Blake Lively, vorig jaar nog de muze van Karl Lagerfeld, wordt het gezicht van het nieuwe parfum van het rivaliserende modehuis Gucci. Dat parfum moet de Hollywoodglamour van weleer oproepen.

Creatief directeur Frida Giannini was bij het ontwikkelen van Gucci Première - genoemd naar de couturelijn van het modehuis - geïnspireerd door de tijdloze Hollywoodglamour en de iconische vrouwen van het gouden tijdperk. Ze vond in Blake Lively dan diezelfde allure terug en koos haar daarom als gezicht van het parfum.

Lively, vorig jaar nog het gezicht van de handtassenlijn Mademoiselle van het Franse modehuis Chanel, voelt zich vereerd om deze geur te mogen representeren. 'Gucci is een merk waar ik altijd naar heb opgekeken omdat het sterke representeert', aldus de 24-jarige actrice.

Voor de campagne werd ook een video gemaakt door Nicolas Winding Refn, de regisseur van de succesfilm Drive. De kortfilm zal in september zal worden voorgesteld op het filmfestival van Venetië. Het parfum zelf wordt in juli gelanceerd.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees