WAG Khedira is te sexy voor Duitse voetbalbond

WAG Khedira is te sexy voor Duitse voetbalbond

Foto: IMAGEGLOBE

Oogstrelend. En dan hebben we het niet zozeer over het Duitse voetbal op dit EK, maar vooral over de Duitse spelersvrouwen in de tribunes. Zo nu en dan komen WAGs als Monika Podolski, Lisa Müller, Silvia Klose en Lena Khedira de Mannschaft bezoeken en dan moeten ze wel in het oog springen.

Maar de Duitse voetbalbond heeft Lena Gercke, mevrouw Khedira dus, op de vingers getikt. De 24-jarige winnares van Germany's Next Top Model stal de show met ultrakorte shortjes, hoge hakken en spannende shirtjes en duwde de andere vrouwen compleet in de schaduw. Dat wekte jaloezie op en de voetbalbond was duidelijk: ‘Lena zorgde voor gekibbel tussen de dames en zorgde zelfs voor een mindere sfeer binnen het team', klonk het.

En dus moet Liebe Lena even aan de ketting in de aanloop naar de halve finale tegen Italië van vanavond. Het koppel stak ook al de ogen uit toen Lena (naakt) en Sami (in maatpak) poseerde voor het Duitse magazine GQ. Sami laat alle commotie alvast niet aan zijn hart komen. De Real Madrid-ster scoorde in de kwartfinale tegen Griekenland en wil straks tegen de Squadra Azzurra even hard schitteren als zijn vrouw.

Corrigeer

Live uit Frankrijk

Vorige speeldag

Speeldag 3

GS W V G DS P
1 Italië 3 2 1 0 3/1 6
2 België 3 2 1 0 4/2 6
3 Ierland 3 1 1 1 2/4 4
4 Zweden 3 0 2 1 1/3 1