Het Britse meisje heeft vorig jaar al een eerste modellenervaring opgedaan. Naar aanleiding van het huwelijk van haar moeder en Jamie Hince in juli, mocht ze poseren voor de Amerikaanse Vogue. Sindsdien heeft ze de smaak helemaal te pakken. Net als haar vriendinnetje Iris Law trouwens, de dochter van Sadie Frost en Jude Law. ‘Als we elkaar zien, dan organiseren we altijd een fotoshoot. We dromen van een job in de mode-industrie', zei de 11-jarige Law in een interview met The Telegraph.

De dochter van Moss is niet het enige piepjonge meisje dat haar eerste stappen zet in de modewereld. Ook haar 13-jarige halfzus Charlotte ‘Lottie’ Moss waagt haar kans. Ze heeft dezelfde hoge jukbeenderen, porseleinen huid en blonde lokken als Kate. De modewereld voorspelt nu al een bruisende carrière voor haar.

Maar ook de dochter van Cindy Crawford, Kaia Gerber, heeft al ervaring als model. Ze is pas tien jaar en was al het gezicht van Young Versace, het kinderkledingmerk van het Italiaanse modehuis. Mama Cindy wil echter niet dat haar dochter te jong aan haar modellencarrière begint, waardoor het meisje haar volgende opdracht pas mag accepteren als ze zestien is.

Verder schitterde de 12-jarige Kiernan Shipka, beter bekend als Sally Draper uit ‘Mad Men’, onlangs als een volleerd fotomodel in het modeblad Grazia. En Anais Gallagher, de 12-jarige dochter van ex Oasis-bandlid en zijn voormalige vrouw Meg Matthews, is aangesloten bij Select Model Management. Dat is hetzelfde agentschap als Agyness Deyn, Natasha Poly en Erin Heatherton.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees